29 юли 2019-Нюз Фронт.

Жестоко убийство потресе отново Европа. Мигрантите които заливат стария континент не се притесняват да изразяват агресията си в най-разнообразни форми, при  това безнаказано, смело разчитайки на прословутата «толерантност».

Мигрант от Африка бутна жена с дете под влака на централната гара във Франкфурт.За това в понеделник, 29 юли, съобщават германски медии.

Инцидентът е станал тази сутрин около 9:50. Африканецът бутна жената и нейния осемгодишен син от перона точно под приближаващия влак.
Майката по чудо успява да избяга, но детето пада право върху релсите и умира на място.
Според полицията нарушителят се е опитал да напусне гарата, но хората са успели да го спрат. Правоприлагащите органи в същото време са извършили «мащабна полицейска операция».

Както се съобщава в медиите, до гарата са изпратени 16 линейки и хеликоптер.Убиецът е задържан. Той е мигрант от Африка. Мотивите му са неизвестни, тъй като дори не познава жертвите, но това не го спира да извърши злодеянието просто така, пред ужасените  погледи на хората.

Случаите на мигрантско насилие и увеличаването на тежките престъпления извършени от мигранти в Европа стават все по-често явление. В много европейски държави, има дори негласна запвед такива случаи да се мълчат от медиите и властите, за да не се всява паника. Но подобен безотговорен подход стимулира още повече случаите на насилие и агресия, а а Европа в тази връзка не предприема никакви ефективни мерки за противодействие и недопускане на подобни случаи.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;