В разгара на лятото мигрантите, живеещи в Германия, си харесаха ново място за сексуален тормоз. Това са откритите басейни, макар чиновниците отчаяно да се опитват да отричат връзка между нарасналия брой подобен род инциденти с мигрантите.

Това се казва в немското женско списание «Emma».

Авторът на публикацията Анника Рос подчертава, че именно младите мигрантие носят отговорност за тормоза, извършван в откритите басейни в Германия.

«Жените биват подлагани на масови преследвания от страна на мигрантите. Шампионки по плуване биват подлагани на насилие, — коментира ситуацията президентът на Федералната асоциация на шампионите по плуване в Германия Питър Харцхайм. — Откритият басейн трябва да бъде място за отдих, а не място за ужас».

МИГРАНТЫ ПРОДОЛЖАЮТ ТЕРРОРИЗИРОВАТЬ ЕВРОПУ: ВО ФРАНЦИИ ИЗНАСИЛОВАНА И УБИТА ДЕВУШКА

Както съобщават от полицията в Северен Рейн-Вестфалия, болшинството сексусални посегателства тук се извършват от «млади хора от североафрикански, арабски и турски произход».

В някои басейни се е стигнало до там, че администрацията е била принудена да забрани входа за мигранти, се подчертава в статията, защото те нападали момичетата както във водата, така и под душовете, а тероризирали дори цели семейства.

За съжаление, както отбелязва Рос, подобни забрани не просъщестуват дълго.

Питер Харцхайм счита, че проблемът може да се реши само с подкрепата на властите и полицията. А тези, които игнорират проблема, подчертава той, само ще задълбочат ситуацията.

News Front

 

Тагове: ; ;