9 юли 2019-Нюз Фронт.

След опитите на грузинската опозиция и западните политически технолози за накаляване на обстановката в Грузия ( която като Украйна е близо до Русия, и това определено трябва да се има предвид когато се прави разбор на ситуацията с елементарни въпроси, като кой има полза от това, което се случва) президентът на Русия отново показа висш пилотаж с проявата на мъдър и великодушен жест по отношение на Грузия.

Президентът на Русия Владимир Путин се обяви против санкциите, които руските парламентаристи предлагат срещу Грузия.

Президентът също така коментира ситуацията с грузинския журналист Георги Габуния. Напомняме, че въпросният журналист по-рано си позволи чудовищно скандален монолог от ефира на телевизията в която работи.

 

Антируските настроения в Грузия се раздуват от хора, които или не знаят нищо, или пренебрегват, и в крайна сметка причиняват непоправими щети както на Грузия, така и на целия грузински народ.
А всичко останало — псувни и прочие мръсотии 0е производно на това.
Необходимо е към това да се отнесем дълбоко, сериозно и да не се реагира на външните прояви на някакви мерзавци.
Що се отнася до санкциите, не бих направил това от уважение към грузинския народ. Е, излезъл някой си нещо избълвал, въобразявайки си, че е някой…
Но има хора, които в Грузия протестират срещу това, заради тези хора, в името на възстановяването на отношенията ни, не бих предприемал неща, които биха ги усложнили»-, заяви президентът на Русия Владимир Путин.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;