В първия ден на масово посещение на международния военно-технически форум «Армия-2019» с подкрепата на военния иновационен технополис «Eра» стартира I-ият Общоруски конкурс за инженерно-управленческия кадрови резерв от отбранително-промишления комплекс на Русия «Технолидер-2019».

Неговите участници са млади специалисти от отбранителните предприятия, те ще представят своите разработки и проекти в областта на интелектуалните военни системи. Организатор е Съюзът на младите инженери на Русия. Конкурсът се състои от пет етапа, които ще изявят професионалните навици, управленческите компетенции и морално-волевите качества на участниците.

Финалът на конкурса ще се проведе през септември в технополиса «Ера» в Анапа. Победителите ще получат уникалната възможност безплатно да преминат през обучение в курсове за повишаване на на квалификацията на тема «Цифрова трансформация на промишлеността», а също ще могат да вземат участие в програмата за наставничество на Съюза на младите инженери на Русия и да се включат в състава на междуотрасловия кадрови резерв на отбранително-промишления комплекс.

 

Тагове: ; ; ; ;