28 юни 2019-Нюз Фронт.

Много предприемачи се сблъскаха с проблеми след въвеждането на антируски икономически санкции, но никой не възнамерява да ги отмени.Такова изявление в петък, 28 юни, бе направено от Анегрет Крамп-Карренбауер, която пое поста начело на Християндемократическия съюз, след като беше освободен от Ангела Меркел.

Според нея санкциите са по-добри от нищо. В същото време тя обяснява позицията си с факта, че никой не й предлага алтернатива.

„Знам, че много компании са изправени пред големи изпитания, дължащи се на ограничителни мерки, но, честно казано, до днес никой не ми е дал вариант като най-добрата алтернатива, освен че само ще вдигаме рамене, казвайки, че щом е така и нека да е така — каза Крамп-Карренбауер, като увери, че тя се отнася сдържано към Русия, въпреки че я обвинява, че „се опитва да дестабилизира европейските политики“.

Както вече съобщи News Front, според израелския политически анализатор Соломон Ман, докато Вашингтон се занимава с конфронтация с Иран, ЕС има чудесна възможност да подобри отношенията си с Русия.

Но по глупост, не предприема стъпки за това, и дори напротив, продължаваме да виждаме абсурдни и не водещи към никакво развитие европейски заявления.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;