Грузински източник предупреждава: Готвят ни нещо страшно!

22 юни 2019-Нюз Фронт.

В редакцията ни се обърна източник, който се намира в Тбилиси в настоящий момент и иска да предупреди съгражданите си, да бъдат особено внимателни, тъй като се подготвя кървава провокация по време на протестите, които продължават 3 ден.

От съображения за сигурност не можем да разкрием самоличността на източникът, който се опасява за собствената си безопасност и тази на семейството си.

 

Грузински източник предупреждава: Готвят ни нещо страшно!

 

Информторът ни съобщава, че се подготвя огромна «ударна» група платени провокатори от порядъка на 10 000 души, които при получаване на съответните инструкции трябва да предизвикат масови погроми и сблъсъци с полицията, които да обхванат цялата страна.

За целта, е отпусната огромна сума пари, която се разпределя за участниците на ударната група- това включва: поръчка и отпечатване на плакати- предварително са зададени даже надписите, които трябва да съдържат анти-руски и русофобски лозунги, знамена, запалителни смеси за коктейли Молотов, маски. Парите са постъпили по линия на посолството на САЩ и се разпределят чрез различни неправителсвени организации.
Върви набирането на участници, предимно младежи от най-бедните райони на страната, на възраст до 30 години, които се събират на групи и се извозват на акциите в столицата Тбилиси.

Младежите получават строги инструкции да не разказват на никого за поставените задачи и получените пари. Плаща се на два пъти- аванс преди протестите и останалото след изпълнение на погромите.За сега само са подгрявали по този начин, но тепърва предстоят по-сериозни сблъсъци.

Източникът от Грузия се опасява от кръвопролития, и своевременно е потърсил няколко различни издания, за да предупреди съгражданите си.

Продължаваме да следим ситуацията в развитие, очаквайте подробности по темата.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments