21 юни 2019-Нюз Фронт.

Външни сили опитват да унищожат факторите за единство между Русия и Грузия. От събитията, които «внезапно» избухнаха в центъра на Грузия вчера, безредиците, сблъсъците с полицията, масовите арести и напрежението, ясно се видя, че про-западни сили имат амбициите да развиват анти-руска линия на поведение.

Би-би-си, Reuters, Deutsche Welle, CNN и други авторитетни западни издания съобщиха за десетки пострадали при разгонването на протестна акция, внимание «започнала заради посещение на руски депутат в Грузия».

 

 

Грузия е белязана от нов етап на „силовото откъсване” на страната от Русия, което започна веднага след разпадането на Съветския съюз, заедно с националистическия курс на първия президент на Грузия и продължи с усилията на Михаил Саакашвили»,- коментира ръководителят на Центъра за геополитически експертизи Валерий Коровкин в интервю за Федерална новинарска агенция ФАН.

 

«Настана моментът да се удари по православието- единственото нещо, което държи връзките между Русия и Грузия»- отбелязва експертът- и беше направено»

 

Либерализацията на Грузия се осъществява на етапи: първо, твърд национализъм, който провокира отделянето на Абхазия и Южна Осетия, след това ориентация към членство в НАТО, а след това — църковна реформа, постмодернизация и дехуманизация, сценарий, реализиран от глобалистките стратези неведнъж.

 

«Създавайки своите мрежи на територията на една или друга държава, американските глобалисти използват всеки повод, за да оказват натиск върху правителството, като изискват по-голяма либерализация, а в случай на нежелание да правят отстъпки, те го разрушават изцяло», обясни ръководителят на Центъра за геополитически експертизи.

Неслучайно е и отделения транш от МВФ в навечерието [на фона на безредиците] да се проведе гей-парад в Тбилиси. Това е политическа глобалистична машина, която поглъща държавите и народите. «

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ;