14 юни 2019-Нюз Фронт.

Продължаваме поредицата разговори с представители на БТР — «България на труда и разума», новата политическа сила, която си поставя за цел връшането на националния суверенитет, достойнство и излизане на страната от ЕС и НАТО.

Отново ви срещаме с госпожа Валентина Пръвчева от Бургас, заместник председател на БТР ( България на труда и разума) и продължаваме темата, която започнахме с Райчо Марко и Георги Манолов.

 

На 29 юни 2019 година в 13:00, на езерото «Ариана» в София ще се състои митинг за излизането на станата ни от ЕС и НАТО, организиран от «България на труда и разума» ( БТР). Можете да откриете събитието в Facebook.

БТР призовава всички българи, които са в столицата на този ден, да се присъединят към каузата.

 

 

» Това не е протест, това е митинг на политическа партия БТР за представяне на втората възможност на България- Пътят напред, който е обаче извън Европейския Съюз и  извън НАТО. Този митинг ще се проведе на 29 юниот 13:00 часа, на езерото «Ариана», София.

Призовавам всички, които искат да чуят, разберат повече за политическа партия БТР нека да бъдат там…

Посланието е пътят напред, който обаче е път без Европейския Съюз и НАТО..»-заяви Валентина Пръвчева, заместник-председател на БТР.

 

И ако структурите на НАТО са доста активни напоследък в страните от Източна Европа, където протичат различни военни учения, то никак не е излишно и от България да започне активност насочена срещу НАТО.

Нека повярваме в себе си, и че членството не е доживотна присъда, както ни внушават, и си представим какво би се променило, ако се освободим от НАТО.

Готови ли сме вече да се борим за суверенитета си? Време е да си зададем въпроса за членството на България в НАТО, и изобщо има ли някакъв смисъл от това членство? И ако всички добре знаем отговора, не е ли време да обединим усилия в тази посока?

Можем ли да мислим за излизане от НАТО съвсем реално? Повече по темата можете да чуете в приложеното видео:

 

 

 


Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;