Няма по-лош кандидат от Демократическата партия на САЩ в битката за бъдещото президентско кресло от Джо Байдън. Той е безсилен срещу републиканеца Доналд Тръмп.

Това в сряда, 12 юни, сподели членът на комитета по международните въпроси към Съвета на Федерациите на Русия Олег Морозов, коментирайки изявлението на Тръмп, че ще му е най-лесно да си съперничи с Байдън.

«За Тръмп Байдън — това е истински подарък, ако той остане основният кандидат, то Тръмп ще спечели. Байдън от главата до петите си е обвързан с Украйна. Той няма чиста биография. Казано с други думи, време е да свикват с втория мандат на Тръмп», поясни руският политик.

Според него, трябва да се очаква, че Доналд Тръмп след победата си ще покаже на света какво е това дестабилизация.

«Дори последните глупци осъзнават важността на обуздаването на човешкото безумие, така че «тръмпотерапията» ще е от полза на целия свят», констатира той.

Както по-рано съобщи News Front, бившият вицепрезидент на САЩ се оказа замесен в голям скандал — оказвал е натиск върху киевския режим, настоявайки да бъде уволнен главният прокурор на Украйна, който започна разследване на фирмите, чийто съсобственик е синът на Байдън Хънтър.

News Front ПП

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;