10 юни 2019-Нюз Фронт.

Продължение на разговора с представители на БТР ( България на труда и разума), новата политическа партия, която си поставя ясна цел за България: излизане на страната от Европейския Съюз и НАТО. Отново се срещаме с госпожа Валентина Пръвчева заместник-председател на БТР, с която продължаваме да обсъждаме последствията от членството в ЕС и НАТО за страната, и съответно това, което може да се промени с излизането на България от ЕС.

 

Основни акценти: възможно ли е премахване на ДДС «В програмата на БТР е заложено това- премахване на ДДС като данък, нещо, което може да се случи, само след излизането ни от ЕС.

 

Как можем да излезем обаче от Европейския Съюз и НАТО, ако днес негативните поражения от членството върху икономиката, армията, соигурността, отбраната, образованието, и най-важното- суверенитета на България.

Ще успеем ли с общи усилия и повдигане на обществена дискусия да предизвикаме това освобождаване, което ще ни даде възможност да разполгаме със собствената си държава.

Какво имаме днес?

» Членството в НАТО донесе разоръжаване и дори унищожаване на армията, унищожаване на военно-промишлените комплекси., което беше едно голямо перо за икономиката на България. 

Българският войник е едно пушечно месо за НАТО, по разни мисии като тези в Афганистан и прочие..

Договорът, който е сключен и подписан 90-те години е смъртната присъда за българската войска и от него започва унищожаването на армията…

В Конституцията ни е написано, че въоръжените сили са гарант за суверенитета на една страна, само че аз на този етап не виждам това как ще стане…на практика българската армия в този си вид не може да изпълни своето конституционно задължение…»- казва Валентина Пръвчева описвайки ситуацията в която се намира днес страната ни.

 

Повече можете да видите и чуете в приложеното видео:

 

Светът се намира на прага на трета световна. И голяма част от хората разбират това, и започват да мислят.

Почти едновременно почна да се пропуква ореолът на престижност от членството както в ЕС, така и в НАТО.

Докато последните години ЕС се използва в качеството на примамка за потенциални «жертви», които както в сектите, е прието първо изпълняват разни условия, после получават «браво» от гуруто.

Така, НАТО успя да се разшири внушително по източния фланг, докато ЕС играеше ролята на психологическа примамка.

Днес, все повече антиНАТОвските настроения набират сила, следователно натискът към страните членки, и към тези, които Западът смята да вкара в алианса, става все по-голям.

На 29 юни 2019 БТР организира митинг за излизане от ЕС и НАТО в София, всички, които искат могат да се присъединят.

Дори и да казват, че една птичка пролет не прави, началото е поставено- БТР дава заявка, че у нас има политическа сила, която да се бори за България и суверенитета ни, който е невъзможен без излизане от ЕС и НАТО. А ако наистина искаме да излезем- значи ще успеем. Не случайно на герба е изписано «Съединението прави силата»..

Всеки, който иска да е част от усилията да си върнем България, може да се присъедини на 29 юни на митинга за излизане от ЕС и НАТО в София. Събитието е публикувано в Facebook.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;