8 юни 2019-Нюз Фронт.

Президентът на Русия Владимир Путин изрази надежда, че ще се запознае с президента на Украйна Владимир Зеленски в бъдеще и отбеляза, че все още младият президент не се е проявил.

Владимир Зеленски все още не се е проявил като президент, но продължава да нарича Русия агресор. Така Владимир Путин отговори на въпроса защо все още не е поздравил Зеленски за избирането му за президент на Украйна.

 


Това заяви Владимир Путин по време на пленарно заседание на Международния икономически форум в Санкт Петербург.
Президентът на Руската Федерация отбеляза, че Зеленски продължава реториката на предишните украински власти, наричайки Русия агресор и враг, и че му „трябва да се определи» със собствената си позиция.

 

„Досега не се е проявил. И това, което виждаме, са противоречиви изявления. Ще поживеем и ще видим.

„Не познавам този човек. Надявам се, че ще се срещнем, както изглежда, той е добър специалист в своята област — добър актьор. Но едно нещо е да играеш някого, а съвсем друго е да си някой.

За да играете, имате нужда от талант. За да се справим с държавните дела, се нуждаем от други качества: опит, знания, способност да намираме основните проблеми, да ги виждаме и да намираме решения … Не казвам, че Зеленски няма тези качества. Опит може да не му стига, но това е поправимо, както казват у нас.

 

 

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;