4 юни 2019-Нюз Фронт.

Ако някой си мисли, че членството на България в ЕС и НАТО е пожизнено, смело можем да успокоим, че не е така. И ако в социалните мрежи се вижда ясно отношението на българите към участието на страната ни в тези организации, сигурно е време от думи да минем на дела, и да започнем по-активно да изразяваме позицята си. Вместо нас никой няма да го направи. И ако сме против членството на България в ЕС и НАТО, време е да започнем да го показваме.

 

 

 

 

В тази връзка на 29 юни новата политическа сила «България на труда и разума» ( БТР) организира митинг за напускане на ЕС и НАТО.

Всички желаещи да подкрепят акцията, а те със сигурност не са малко могат да го направят като се добавят в събитието публикувано в социалната мрежа, и в денят на акцията да излязат на посоченото място.

 

Когато страната ни е присъединена към НАТО светът се намира в преходна позиция.

В същото време северноатлантическият алианс е пуснал всичките си ресурси в действие по обхващане на Европа и Балканите, като стратегически зони на влияние, желани от САЩ.

Те следват отдавна начертана стратегия, ние ставаме част от тяхните планове, докато активно започват да се налагат новите термини като «колективна безопасност» и прочие. Днес, след 15 години членство, можем да видим, че страната ни е заложник на проектите ЕС и НАТО. Членството на България е изгодно за Запада, но вреди на нас.

И за никого не е тайна, че по-голямата част от населението на страната ни иска нещата да се променят, и иска напускане на алианса, независимо от усилията на западни структури, които внушават, че ние искаме НАТО. И не сме само ние.

Оказва се, че все по-голяма част от Европа не иска НАТО. И причините за това не са малко.

А и здравият разум си казва думата, имайки предвид повишаването на напрежение.

 

Светът се намира на прага на трета световна. И голяма част от хората разбират това, и започват да мислят.

Почти едновременно почна да се пропуква ореолът на престижност от членството както в ЕС, така и в НАТО.

Докато последните години ЕС се използва в качеството на примамка за потенциални «жертви», които както в сектите, е прието първо изпълняват разни условия, после получават «браво» от гуруто.

Така, НАТО успя да се разшири внушително по източния фланг, докато ЕС играеше ролята на психологическа примамка.

Днес, все повече антиНАТОвските настроения набират сила, време е и у нас да покажем характер.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;