27 май 2019-Нюз Фронт.

Продължаваме да ви срещаме с представители на БТР ( България на труда и разума) новата политическа сила, която си поставя за цел изваждането на страната ни от ЕС и НАТО.

Този път, продължаваме разговора с госпожа Валентина Пръвчева— заместник-председател на БТР.

 

Валентина Пръвчева отбелязва, че ситуацията в която се намира страната ни днес е последствие от лъжата, с която някога Европейския Съюз и приказките за «европейски живот и бъдеще» ни подмамиха, както бяха подмамени много други държави.

И днес, осъзнавайки проблемите, които стоят пред нас е необходимо решаването им с поемането на отговорност.

Повече от самия разговор можете да видите в приложеното видео.

 

«Изборът зависи от нас, ние решаваме дали да сме роби или господари в собствената си държава»- казва Валентина Пръвчева, и посочва, че основните проблеми, които имаме днес, са пряко последствие от членството в ЕС и НАТО.

От богата страна с огромен производствен потенциал, днес се намираме в подчинена позиция на Запада, и сме почти лишени от собствено производство и възможност за приемане на решения.

 

«Събуди ли се българинът има какво да се промени».

A по всички личи, че процесът на пробуждане е започнал, и е време заедно, да обсъдим работата, която ни чака, за да си върнем България- достойна, силна и с независима икономика. Това няма да се случи мигновено, и навярно ни чака голям път и много усилия, но никой вместо нас, българите няма да ни реши прпоблемите.

 

Когато страната ни е присъединена към НАТО светът се намира в преходна позиция. В същото време северноатлантическият алианс е пуснал всичките си ресурси в действие по обхващане на Европа и Балканите, като стратегически зони на влияние, желани от САЩ. Те следват отдавна начертана стратегия, ние ставаме част от тяхните планове, докато активно започват да се налагат новите термини като «колективна безопасност» и прочие.

Днес, след 15 години членство, можем да видим, че страната ни е заложник на проектите ЕС и НАТО. Членството на България е изгодно за Запада, но вреди на нас.

И за никого не е тайна, че по-голямата част от населението на страната ни иска нещата да се променят, и иска напускане на алианса, независимо от усилията на западни структури, които внушават, че ние искаме НАТО. И не сме само ние.

Оказва се, че все по-голяма част от Европа не иска НАТО. И причините за това не са малко.

А и здравият разум си казва думата, имайки предвид повишаването на напрежението на международната сцена и опитите на САЩ да използват Европа срещу Русия.

 

За тези, които все още не са разбрали, у нас се появи нова политическа сила, регистрирана на 22 март в Софийски градски съд, чиято основна цел е изваждане на страната ни от НАТО, защото исторически сме свързани с Русия, а НАТО действа срещу Русия. Затова, в серия разговори и интервюта ще се постараем заедно да разгърнем темата, която засяга всеки един от нас и бъдещето ни като държава.

Очаквайте продължение, изпращайте ни вашите въпроси и коментари на редакционната ни поща или на страницата ни във Facebook.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;