Замминистърът на отбраната на Русия проведе среща с посланика на Япония

Заместник Министърът на отбраната на Руската Федерация генерал-полковник Александър Фомин проведе среща с извънредния и пълномощен посланик на Япония в Русия Тоехиса Кодзуки.

Замминистърът на отбраната на Русия проведе среща с посланика на Япония

Страните обсъдиха въпроси, касаещи двустранното военно сътрудничество, в това число предстоящите консултации във формата «2+2» с участието на главите на отбранителните и външнополитическите ведомства на Руската Федерация и Япония. Това съобщи Министерството на отбраната на Руската Федерация.

По-рано съобщихме, че над 1000 делегати от 101 страни от целия свят, включително повече от 30 министри на отбраната, са участвали в VIII Московска конференция по международна сигурност, която се проведе на 23-25 април.

Това съобщи заместник министърът на отбраната на Русия генерал-полковник Александър Фомин на брифинг за военните аташета на чуждестранни държави.

«Москва става още по-популярна, за сведение, ако миналата година в конференцията взеха участие 850 делегати от 95 страни, тази година вече са регистрирани над 1000 участници от 101 страни», каза Александър Фомин.

 

Коментари:

Зареждане ...