Гунар Линдерман от «Алтернатива за Германия»: Миграционната криза в Германия и до днес не е решена.

Стотици мигранти пристигат в Европа всеки ден, болшинството от тях искат да се заселят точно в Германия. Правителството е принудено да харчи над 20 милиарда евро ежегодно за нелегалните мигранти, заяви днес, 20 май, политикът от Германия, съобщиха немските СМИ.

Това са пари, които в Германия просто липсват в момента. Ето защо много немски училища, детски градини и улици са в колапс, продължи Линдерман.

Миграцията е една от най-важните теми на бъдещето. Населението на Африка без съмнение ще продължава да расте взривоопасно, все повече хора ще се стремят да напуснат Африка и да се заселят в Европа в търсене на по-добър живот, продължи политикът.

Проблемът с развитието на населението на Африка трябва да бъде решен в най-кратки срокове. Защото Европа и преди всичко Германия не може да финансира половин Африка, добави Линдерман.

От една страна има мигранти, които от самото начало пристигат в Германия, където се отдават на престъпна дейност. От друга страна има мигранти, които по пътя на незаконната продажба на наркотици печелят допълнително пари за подкрепата на свои роднини в родината им, допълни политикът.

Във връзка с това трябва спешно да се промени законовата ситуация в Германия. Мигрантите, превърнали се в престъпници, трябва незабавно да бъдат депортирани.

Само така може да се реши проблемът с престъпните мигранти, завърши Линдерман.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ;