20 май 2019-Нюз Фронт.

Ще разгледаме и съпоставим буквално няколко факта, за да ни се изясня цялата картина. Факт номер 1- миграционната политика на ЕС се оказа пълен провал, което събуди масово европейците да излязат на протести неведнъж в различни държави. Въпреки имитацията на дейност, Европа така и не можа да се справи с бежанската криза, и всяка страна започна от безизходица сама да се справя с проблема. България, в случая показа най-завиден резултат- без да имаме армия, която беше разпусната след вкарването на страната ни в НАТО, у нас все още има истински мъже, способни да пазят страната ни. Става въпрос за доброволните патрули, които България организира по границите, които западните медии наричаха «хулигани», «варвари» и прочие. Нашите «ловци на мигранти», дадоха достоен отпор по време на най-големите пикове на бежански наплив, а самите «бежанци» разбраха, че е не е добра идея да се пробват на нашите граници.

 

 

С «нетолерантните» си действия, българските доброволци обезопасиха не само страната ни, и но Европа в голяма степен, и се получи така, че като членове на ЕС ни се наложи сами да се пазим от неправилните решения на организацията, вследствие на които Европа беше наводнена от мигранти, а в някой държави местното население се превърна в жертва.

Поредното безумно решение от страна на Европейския Съюз ще забие още един пирон в ковчега на ЕС( образно казано).

Имайки предвид последствията от бежанската криза, с които Европа не се справя особено, а се превръща в безпомощен наблюдател на пълзящата ислямизация и мигрантска престъпност, решението да не се депортират нелегали-престъпници буди, меко казано, недоумение. И най-вероятно ще повлече нова вълна антиевропейски протести след поредния случай на мигрантска агресия някъде по Европа, който няма да закъснее.

 

Бежанците, осъдени за тежки престъпления, не могат да бъдат депортирани от европейските страни, ако в родината им ги очакват изтезания и нечовешко отношение. Това е посочено в съответното решение на Съда на Европейския съюз (ЕС). С това псевдо-толерантно решение Европа се прострелва в коляното, подлагайки собственото си население на мигрантско насилие, което имайки предвид новата директива, внушава определена безнаказаност за мигрантите.

 

Но най-интересното е, че малко преди да стане известно за решението да се забрани депортацията на «мигранти», ресурсът Bellincat пусна мащабно, псевдо-разследване срещу България и българските доброволни патрули.

Самият ресурс е известен с «безупречната» си работа, която прави по поръчка на САЩ и ЦРУ, в необходимия момент и по много остри теми, като целта им е да създават нужния информационен фон и да манипулират общественото мнение.

Атаката към България в този момент, може да ни говори само за едно- Европа я очаква нова мигрантска вълна, която много скоро ще залее…имайки предвид ескалацията на напрежение между САЩ и Иран, и сътресенията в Близкия Изток.

Очаквайте скоро, контраразследване в отговор на Bellincat.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;