9 май 2019-Нюз Фронт.

Като част от президентската надпревара през 2016 година Демократическата партия на САЩ стана известна с работата си с ЦРУ.
По поръчка на Хилари Клинтън, ЦРУ провежда наблюдение, следене и подслушване на представители на централата на Доналд Тръмп. Наблюдението на специалните служби обаче се оказва много по-голямо, а целта на демократите е не само сегашният ръководител на Белия дом.

 

 

 

Това заяви бившият съветник от избирателния щаб на Доналд Тръмп, Георгиос Пападопулос,вефира на телевизионния канал Fox News
Политическият технолог припомни, че през ноември 2015 година той си сътрудничи с щаба на републиканския кандидат Бен Карсън, но дори и тогава Централната разузнавателна агенция на САЩ се опита да го «проучи».

» Хората вече са забравили, че преди да се присъединят към централата на Тръмп, аз работех с Карсън. Живеех в Лондон, когато с мен се свързаха високопоставени служители на Държавния департамент и дори от Управлението на ЦРУ в Лондон. Те ме помолиха да дойда в американското посолство, за да проучат и разберат защо се присъединявам към щаба на кампанията на Карсън и каква кампания има той, ”казва той.

В тази връзка, той подчерта очевидността на факта, че наблюдението се е извършвало не само по отношение на Тръмп, но и за други републикански кандидати, които са били считани за потенциални конкуренти на Хилари Клинтън.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;