Военни на Израел и Германия проведоха антируски учения- «Те са наши врагове»

5 май 2019-Нюз Фронт.

Промиването на мозъци с мантрите за «руска агресия» е основен инструмент използван активно от НАТО и западната пропагандна машина.

 

Военни на Израел и Германия проведоха антируски учения- "Те са наши врагове"

 

Израелски войници, които се бият рамо до рамо с немски бойци, завземат руско село. Това е сценарий, който се разиграва тази седмица в баварските гори, съобщава изданието KP.ru.

 

Маневрите на НАТО в Германия, в които участваха хиляди войници от всички страни от Атлантическия блок, този път бяха отличени с участието на батальон от израелски парашутисти.
За въпросните маневри писаха много, но в западната преса съобщаваха уклончиво- ами маневри като маневри, нищо особено.

Само израелците не се поколебаха да публикуват видеоклип,в който се говори абсолютно директно: «руснаците са наши врагове и нашата цел е да завладеем руски села»…

Достатъчно агресивен сценарий за обикновено учение…но част от пропагандата дори на ниво военна подготовка.

 

 

Дори концепцията на съществуването на НАТО е изградена именно върху изкуствено създаден образ на заплаха ( в случая Русия), от която, «добрите» и загрижени «стожери» на справедливостта, демокрацията, мира и колективната сигурност са призвани да пазят. Естествено за ваша сметка, на ваша територия и за вашите пари, които според Доналд Тръмп например не са достатъчни. И още повече трябва да вие е страх, да има проблем в света, които ако трябва ще бъдат създадени от САЩ, за да има повод след това да ги разрешават.

Американското лицемерие не познава граници, защото е продиктувано от животинска алчност за власт, ресурси и превъзходство. Това е най-силно действащият наркотик за западните елити, и единственият проблем е, че при тях отстъстват понятия като морал, добро, зло…

Всепозволеност на всяка цена. Това е тяхното мото. А всички останали за тях са просто биомаса, която няма значение, но трябва да бъде послушна и да изпълнява, без да мисли и без да задава въпроси.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...