23 април 2019-Нюз Фронт.

Лондон продължава да се опитва да играе по нервите на Москва, пращайки, през последните четири месеца разузнавателният си кораб „HMS Echo“, който „пълзи“ из акваторията на Черно море за втори път.

 


Поредното “пришествие” трябва да символизира единството на Великобритания и Украйна пред лицето на “агресията” на Русия. Изненадващо, министърът на отбраната на Мъгливия Албион Гавин Уилямсън, койтоне пропуска и най-малката възможност да разкаже как мрази Русия и всичко свързано с нея, все още не е изнесъл реч.

Въпреки че все още има време, сигирно е зает- той наскоро написа за хеликоптерите, изпратени в Естония, съчинявайки реч по повода.
Като се има предвид предишното посещение на бритнаския кораб в актатовията на Черно море, има голяма вероятност той отново да влезе в Одеса, вероятно за поздравления за победата на президентските избори.

Междувременно, докато Великобритания и част от НАТО правят демонстрации в Черно море, президентът на Русия Владимир Путин прие участие в приемането на нови кораби за Военно-морския флот на Русия, и пускането на подводницата «Посейдон»

 

Добър ден, скъпи другари! Скъпи приятели!
Радвам се да приветсвам всички на този тържествен ден.
Днес имаме едно цяло съзвездие от, може да се каже, ярки събития, които са важни за нашето корабостроене, за увеличаване на отбранителните способности на страната, а оттам и за цяла Русия. Има много събития и всички те, без преувеличение, говорят за качествено нов етап в развитието на Военно-морският флот на нашата страна»

 


Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;