19 април 2019-Нюз Фронт.

Когато страната ни е присъединена към НАТО светът се намира в преходна позиция. В същото време северноатлантическият алианс е пуснал всичките си ресурси в действие по обхващане на Европа и Балканите, като стратегически зони на влияние, желани от САЩ. Те следват отдавна начертана стратегия, ние ставаме част от тяхните планове, докато активно започват да се налагат новите термини като «колективна безопасност» и прочие. Днес, след 15 години членство, можем да видим, че страната ни е заложник на проектите ЕС и НАТО. Членството на България е изгодно за Запада, но вреди на нас.

И за никого не е тайна, че по-голямата част от населението на страната ни иска нещата да се променят, и иска напускане на алианса, независимо от усилията на западни структури, които внушават, че ние искаме НАТО. И не сме само ние.

Оказва се, че все по-голяма част от Европа не иска НАТО. И причините за това не са малко.

А и здравият разум си казва думата, имайки предвид повишаването на напрежението на международната сцена и опитите на САЩ да използват Европа срещу Русия.

 

У нас се появи нова политическа сила, регистрирана на 22 март в Софийски градски съд, чиято основна цел е изваждане на страната ни от НАТО, защото исторически сме свързани с Русия, а НАТО действа срещу Русия.

 

БТР, новата политическа сила, която ние българите чакаме отдавна да се появи. «България на труда и Разума», е готова да положи усилия и да обедини националния дух и самосъзнание, защото «Съединиението прави силата», а България ни е само една. И ако България не иска в НАТО, защото това членство не отговаря на националните ни интереси, време е да се бори за правото си да решава.

 

Защото никой не ни е питал когато е трябвало. И е време да говорим за тези неща. По този повод очаквайте ексклузивно интервю с БТР, което ще представим.

 

 

Светът се намира на прага на трета световна. И голяма част от хората разбират това, и започват да мислят.

Почти едновременно почна да се пропуква ореолът на престижност от членството както в ЕС, така и в НАТО.

Докато последните години ЕС се използва в качеството на примамка за потенциални «жертви», които както в сектите, е прието първо изпълняват разни условия, после получават «браво» от гуруто.

Така, НАТО успя да се разшири внушително по източния фланг, докато ЕС играеше ролята на психологическа примамка.

Днес, все повече антиНАТОвските настроения набират сила, следователно натискът към страните членки, и към тези, които Западът смята да вкара в алианса, става все по-голям.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;