Дебатите между Порошенко и Владимир Зеленски ще започнат след няколко часа

19 април 2019-Нюз Фронт.

Около 60 хиляди души се очаква да присъстват на самите дебати, полицията работи в интензивен режим. 10 000 служители на реда ще следят за безопасността на провеждането на дебатите в навечерието на 2 тур от изборите за президент на 21 април.

Стана известен и регламентът на предстоящите дебати между Порошенко и Владимир Зеленски, които трябва да започнат след няколко часа.

Според източника на «Украинская правда», дебатът на кандидатите за президент трябва да започне с 5-минутни изказвания на всеки от кандидаите.

 

Дебатите между Порошенко и Владимир Зеленски ще започнат след няколко часа

 

Източникът на изданието заяви пред «Украинска правда», че в началото на дебатите всеки от кандидатите ще получи пет минути за «солово» изпълнение. След което предстои и двамата да отговарят на три въпроса от модератора.

В този случай Порошенко и Зеленски ще имат една минута, за да зададат въпроса си, и пет минути, за да отговорят на въпроса на противника.

Преди началото на дебата ще бъде организирана развлекателна програма за публиката: от всеки един от кандидатите ще се представят трима артисти, които ги подкрепят.Известно е, че модераторите на дебатите ще бъдат водещият политически ток-шоу Андрей Куликов (от централата на Порошенко) и ръководителят на информационната служба ICTV Елена Фролиак (от централата на Зеленски.

Напомняме, че началото на дебата е насрочено за 19.00, и ще продължи в рамките на един час. Входът на арената за зрителите отваря в 16:00 часа.

 

 

 

 

Очаквайте още подробности по темата в развитие.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...