Партията на Венцислав Върбанов ще мобилизира структурите си за категорична победа на европейските избори
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ и партия „Никола Петков” подписаха споразумение за политическо партньорство. Партията на Венцислав Върбанов ще мобилизира структурите си за категорична победа на европейските избори, подкрепяйки листата на ГЕРБ. Това съобщи БНР.

Премиерът Бойко Борисов призова партийните структури и всички политически партньори на партията да обединят сили срещу, цитирам „пълзящата диктатура”, която опонентите им се опитват да им наложат:

«Макар че зле прикриват целите си — много са видни. Техните брутални действия станаха публично известни. Така, че не само заради самите избори и победата, аз мисля, че и в ГЕРБ сме узряли за следващите местни избори на базата на сътрудничество с по-малки, но на места — с влияние, партии, да направим добри кметски избори след това».

Премиерът Бойко Борисов поздрави френските пожарникари, гасили тази нощ пожара в парижката катедрала Нотр Дам, има тежко пострадал огнеборец

«Чисто професионалното възхищение от действията на пожарникарите в Париж. Дано се окаже немарливост, защото «Нотр Дам» е една знакова катедрала и то във времето, когато всички сме в очакване на великденските празници».

Тагове: ; ; ;