15 април 2019-Нюз Фронт.

Сенаторът от щата Флорида Рик Скот призова военните да помислят върху идеята за «предоставяне на помощ на Венецуела с помощта на сила». Дипломатът заяви това в неделя в ефира на CNN.
Скот аргументира заявлението си с това, че народът на Венецуела страда от недостиг на храна и вода, но вече е известно, че фейковете за тотален глад е дело на западния пропаганден апарат. А и едва ли някой здравомислещ човек, от която и да е точка на света би повярвал във благите намерения и искрената грижа на САЩ по отношение на народа на Венецуела.

 

 

По-рано стана известно че „ужасните кадри“, разпространявани от медиите, са били направени в гета в Аржентина. А целта им е простичка- да се внуши, че Николас Мадуро е виновен за страданията на народа на Венецуела, и а загрижените САЩ просто са длъжни да «помогнат».

Също така, никой не се съмнява, че неотдавнашното спиране на електричеството в републиката е уредено от САЩ, което по този начин «помогна» на тежко болни да умрат в болници, след като спира електрозахранването.

С идването на Русия и Китай във Венецуела, плановете на американците обаче удариха на камък, но все пак САЩ търсят начин да осъществяват плановете си, и обмислят различни варианти, говорейки за необходимостта от изпращенето на «спешна помощ» във Венецуела.

 

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;