15 април 2019-Нюз Фронт.

Съединените щати продължават да клатят обстановката в Сърбия по ръководството за цветни революции, което са използвали неведнъж в различни точки на света.
Америка възнамерява да постигне оставката или свалянето на президента Александър Вучич, който иска да укрепи отношенията си с Русия и остро критикува НАТО.

 

 

Америка възнамерява да постигне оставката или свалянето на президента Александър Вучич, който иска да укрепи отношенията си с Русия и остро критикува НАТО.
В Белград бе сформирано протестно движение, състоящо се главно от млади хора, които не помнят престъпленията на военния блок срещу сръбския народ. За протестите се привличат професионални провокатори.Протестиращите вече изразиха исканията си и поставиха ултиматум от шест дни за изпълнението им.

В случай на отказ провокаторите, ръковдени от различни структури свързани с Държавния департамент на САЩ, действително открито заплашватза започване на рязко радикални действия.
В същото време Съединените щати, следвайки инструкциите на ЦРУ, просто се нуждаят от «свещена жертва», за да превърнат протеста в насилствено сваляне на правителството.

Ситуацията едно към едно прилича на украинския Майдан от 2014 година.Сърбите трябва да се обединят срещу контролирания хаос, провокиран от американски политически консултанти, и да предотвратят прилагането на очевиден цветен сценарий, който се стреми да създаде куклово правителство в страната и да лиши хората от историческата им памет.

 

Също така е важно да се отбележи, че всички тези събития се случват точно по време на разработването от американците на специална програма «за борба с руската дейност на Балканите». 
А ако се вземе предвид в колко държавни преврати и революции са участвали САЩ, то няма никакво съмнение: зад протестите в Сърбия стои САЩ. Сценарий Вашингтон използва същия сценарий, само с различни театри и актьори.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;