13 април 2019-Нюз Фронт.

Еквадор просто продаде Джулиан Асандж за 600 милиона долара.

Нека днес да поговорим за това какво в Америка наричат «deep state » — «дълбока държава».
Това словосъчетание обикновено бозначава дълбоко законспириран неформлен и много тесен съюз на корпорации, спецслужби, финансисти и политици в Америка.

 

 

Тази «дълбока държава» е пуснала корени и пипала по целият свят. Емисарите й действат навсякъде, където има американски финансови интереси, назначени или купени чиновници, щаб-квартири и корпорации, международни финансови структури лато Международния валутен фонд.

 

 

«Дълбоката държава» няма публични служби, но съществува цялостна система от скрити неформални отношения, изградени върху много големи пари, роднински връзки или протекции при изграждането на кариера.

Американската «дълбока държава» назначава президенти, наказва враговете си, организира държавни преврати, управлява информационните потоци.

За нея хора като Джулиан Асандж или Едуард Сноудън са много опасни. За това, ако има шанс да се доберат до тях, не биха пожалили средства, влияние и начини, за да им ги доставят.

В случая с президента на Еквадор, който се съгласява на тази предателска сделка не е сложно, като се има предвид участието му в различни корупционни схеми и желанието му да остане на власт. А тези които знаят в какво участва Ленин Морено нямат притеснения да го манипулират, при това да му дадат и скромна ( по техните мерки ) награда от порядъка на 600 милиона долара, които еквадорския юда на световната представа свобода на словото ще си получи на 17 април когато ще пристигне в САЩ.

Единственият шанс на Джулиан Асандж да остане жив и да не попадне в ръцете на САЩ е светът да крещи и настоява за свободата му.

Защото на негово място може да бъде всеки, който не се страхува да казва и намира истината. И да я споделя със света, защото понякога от тази истина зависят мира и живота на хиляди.

 

У нас ще бъде проведена акция в подкрепа на Джулиан Асандж, всеки който може да се включи нека го направи.

#FreeAssange #BulgariawithAssange
Споделяйте с приятели и по групи, сряда 17 април, от реакцията на всички небезразлични хора по целия свят зависи животът на Асандж и защитата на свободата на словото!
Всеки може да бъде на негово място, нека бъдем съпричастни и да подкрепим истината!
Предай нататък!

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;