12 април 2019-Нюз Фронт.

Приветстваме гражданите по света, ние сме Анонимните.Това съобщение е за правителството на Великобритания и  кохортите му по целият света, които работят за да накарат информаторите да млъкнат.

 

 

Както много от вас знаят, британските власти арестуваха съучредителя на Wikileaks Джулиан Асандж от името на правителството на САЩ.

Тази стъпка се очакваше известно време и самият Асандж ни предупреди дори за предстоящия арест.
Този арест и засилването на преследването на Уикилийкс и други информатори ясно показва, че тези правителства няма да спрат пред нищо, за да запазят своята секретност.

Джулиан Асандж е враг на държавата, защото е разкрил престъпленията както на левите, така и на десните.
Асандж беше принуден да напусне страната, след като разкри военните престъпления на администрацията на Буш с видеозапис за „страничните ефекти“, което беше предадено на организацията му от Челси Манинг.

Видеото показва графични доказателства за военни престъпления, извършени от американските военни в чужбина, но по това време много консерватори смятат, че това застрашава САЩ.

Години по-късно Асандж се оказа под кръстосания огън на либералите, след като организацията му публикува сензационни доказателства за корупция срещу Хилари Клинтън малко преди изборите през 2016 година.

След разкриването на Хилари Клинтън, Асандж беше обявен за „руски актив“, въпреки че няма доказателства в подкрепа на тези твърдения.

По всичко личи, че Джулиан Асандж е истински журналист, който говори истината и разкрива корупция, независимо дали е отляво или отдясно.

В днешно време има толкова малко истински журналисти, че вече нямаме представа как изглежда истинският журналист.Много могъществени сили от цял свят работят, за да направят това възможно.


Влиятелни хора, представляващи правителствата на Великобритания, САЩ и Еквадор, се присъединиха към тази безпрецедентна атака срещу журналистиката.
В името на техните интереси те действат срещу хората без страх, защото вярват, че техните позиции на власт ще им дадат защита от кармичните последици на реалността.
Чрез тези действия те приближават свободния свят към една широко разпространена революция и това, честно казано, е нещо, което може да е необходимо, за да се спрат тези постоянни стъпки срещу нашата свобода. Това трябва да бъде мирна революция, която се провежда на много бойни полета, включителнои в киберпространството.

 

 

Всеки властимащ, който е подписал тази заповед, трябва да трепери, защото властта на интернет е на път да падне върху тях.

Всички по веригата от ЦРУ, през президента на Съединените щати, и чак до офицерите, които арестуваха и изнесоха Джулиан Асандж от посолството, вие всички станахте предатели и врагове на народа.

 

Друго бойно поле на което свободните хора на света трябва да доминират- улиците.
Уличните протести понякога се възприемат като загуба на усилия, но сегашната революция, която се развива във Франция и други части на развитите страни, ни показва, че правителствата могат да се подчиняват на волята на хората.

 

В продължение на няколко седмици Асандж и Уикилийкс предупреждаваха, че арестът е неизбежен, а народът на Великобритания имаше всички възможности да създаде жива верига около сградата на посолството и да не позволи този арест

Въпреки това не е твърде късно да се предприемат подобни мерки.
Ако протести, конкуриращи се по мащаб и интензивност с последните демонстрации във Франция, обхванат цяла Великобритания в отговор на ареста на Джулиан Асандж, това би могло да помогне да го защитим и евентуално да променим изхода на неговия случай.

Джулиан Асандж е номиниран за Нобелова награда за мир всяка година от 2010 година, когато неговото дело започна да привлича вниманието на международните медии, и хората по света го обичат, особено онези, които могат да виждат през пропаганда, която оправдава външната политика на американското правителство и неговите съюзници.
За съжаление, елитите не разбират това, така че това е предупреждение към тях: Асандж трябва да бъде освободен или ще си платите!

 

Време е да се обединим, време е да се изправим и да се борим!Ние сме Анонимните!Ние сме легион!Ние не прощаваме!Ние не забравяме!Очаквайте ни!

 

 

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;