Подмяната на резултатите на 2 тур на изборите в Украйна от Порошенко може да завърши с кръвопролитие

12 април 2019-Нюз Фронт.

На 21 април е насрочен 2 тур от президентските избори в Украйна. Още преди началото на 1 тур, който се проведе на 31 март с рекордно количество нарушения, стана известно, че незаконно заемащия длъжността президент на Украйна, печално известният Порошенко, който развърза братоубийствената война срещу Донбас е организирал мащабна схема с купуване на гласове.

Разбира се, че за палачът на украинския народ не би гласувал нито един украинец, за това схемата наречена «Мрежа» предлага по 1000 украински гривни на глас ( около 37 долара). Имайки предвид тежката хуманитарна ситусация в Украйна след идването на Киевския режим, може да се обяснят събраните по-малко от 16% от гласовете. При това трябва да се има предвид, че тези 16 % включват и фалшифициране на бюлетини, включване на така наречените «мъртви души» в избирателните списъци ( тоест, хора, които вече не са между живите, но се водят гласували именно за Порошенко).

 

Подмяната на резултатите на 2 тур на изборите в Украйна от Порошенко може да завърши с кръвопролитие

 

Изтерзаният, измъчен украински народ на моменти не може да сдържа насъбралия се гняв, болка и всичко изживявано за годините през които Порошенко превърна живота им в ад.

Най- траги-комичната президентска кампания е в разгара си.

Порошенко има възможността с очите си да се убеди до каква степен го ненавиждат украинците.

 

Ако Порошенко все пак се реши да подмени резултатите, или да направи провокация, която да осуети изборите, това би завършило с кръвопролитие.

В единият случай, ако подмени резултатите и се окаже «избран, народът, който със сигурност няма да гласува за него ще го помете. Защото украинците за първи път от 5 години получават минимален, но шанс да се освободят от палача си. И в случай на подмяна, народът ще го помете.

Отчитайки тези настроения, Порошенко може да се реши на друг ход- военна провокация, по аналогията на тази, която беше направена в Керченския пролив с последващо включване на НАТО, или създаване на брутална ситуация срещу Донбас, с която да въведе военно положение.

При всички положения, ако Порошенко по някакви стечения на обстоятелствата се окаже президент, ще се стигне до кръвопролитие.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...