И Томислав Дончев успя да види, че Габрово не се шегува. Не може цигани да безчинстват във България

12 април 2019-Нюз Фронт.

Протестите в Габрово не стихват. Като един излезе целия град след бруталния случай на цигански  безпредел.

След като трима пребиха продавач в магазин, справедливия гняв на българина се изля с невиждана сила. Никой не може да безчинства в Родината ни. И тук не става въпрос за етническо напрежение. Не може трима да бият един. Българите сме толерантен народ, но всичко си има граници. Ако живеем в разбирателство, тихо и спокойно с други етноси, нека си имаме уважението. Защото тази държава се казва България.

И не може да има друга реакция, ако трима циганина пребият един българин. И това трябва всички да го разбират.

 

 

 

 

След като напрежението ескалира в Габрово са предприети засилени мерки за сигурност, което включва усилено полицейско присъствие и жандармерия.

Но тези сили не ни пазят от нас. Българите не сме хулигани в собствената си държава. Не сме били и няма да бъдем.

Защото България е нашия дом, и който не знае и не уважава това и се държи в дома ни като разбойник, не може да очаква, че няма да има последствия.

Всеки българин е готов да защити честта и сигурността на България, когато са засегнати. И това не е хулиганщина, а дълг. Ако държавата не идва на време, българите са тук- в дома си, и го пазят.

Тази сутрин в града пристигна и Томислав Дончев, който с очите си се убеди, че Габрово не се шегува. Повече можете да видите на кадрите във видеото.

 

Обръщаме се към всички наши отговорни читатели: смело изпращайте вашите сигнали, снимки и видео материали, за да отразим всичко което се случва. Можете да го направите или с изпращане на съобщения в страницата ни във Facebook  или Vk,  или на редакционната ни поща.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...