СМИ: BTV скандално скри съпругата на Лозан Панов

БТВ скандално скри тази неделя съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов — Елисавета. Тя бе специален гост в предаването «120 минути» дни, след като върза журналистите и не пристигна на пресконференция, която сама бе организирала.

Водещият Светослав Иванов обяви два пъти — в началото и в края, че интервюто е на живо. Още от вчера обаче в Канал 3 имаме информация, че интервюто е записано предварително.

Въпреки това не допуснахме, че най-голямата българска телевизия ще си позволи да участва в такъв пошъл сценарий с предварително записано интервю, което предполага предварително уточнени въпроси, а защо не и монтаж. Затова и изпратихме репортерски екип в НДК, който да се опита да зададе своите въпроси на г-жа Панова. Тя обаче нито пристигна в сградата на телевизията, нито си тръгна оттам.

Така се потвърждава информацията, че интервюто с известната като «Черен лебед» съпруга на съдия номер 1 е на запис и в момента тя гледа телевизия от луксозния си «Артекс»Другият вариант е Панова да се е евакуирала през мазето на НДК.

Това е и причината да попитаме БТВ — през мазето ли извадихте Елисавета Панова?

Семейство Панови вероятно са изгледали на спокойствие интервюто за БТВ от просторния си хол на своя «Артекс».

Така Елисавета Панова отново не успя да отговори на въпросите на медиите, а съпругът й, който определи себе си като «най-минатия» в скандала с апартаментите, продължава да заема поста си. Това става все по-одиозно след днешната поредна грандиозна излагация, в която го въвлече имотната му съпруга.

Елисавета не пожела да отговори точно какъв е искът й към България в Страсбург: «Той няма значение, важното е да живеем честно. Мисля, че е крайно време да получим признание от легитимен орган, че живеем в завладяна страна», заяви тя. Светослав Иванов запита за очевидният куриоз в очите му: «Как така семейството на председателя на върховния съд завежда иск в Страсбург срещу липса на правосъдие в собствената му страна?», поде той. «Просто трябва да признаем, че живеем в завладяна държава», отново скочи срещу страната си Елисавета. На въпрос защо тогава Лозан Панов не се оттегли от съдебната система, като не вярва в нея, съпругата му заяви, че той бил длъжен да се бори докрай. Нейните обяснения, че през 2012 година си е купила на 465 евро квадратният метър звучат смехотворно на базата на това, че любимите й медии от задкулисния кръг «Капитал» обвиняват председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев, че е придобил апартамент на «ниска» цена от 1000 евро на кв. метър при положение, че неговият имот е в квартал «Гео Милев», а този на Панови в най-скъпия район — Изток. Явно след като би отбой да дава пресконференция пред отбрани медии, начело с bTV, сега близкият до капиталци Светослав Иванов директно й е предоставил ефира, за да манипулира аудиторията с безсмислените си брътвежи.

На въпрос дали вярва в правосъдието в България тя отсече: «Лозан Панов беше осъден, че два пъти не е декларирал едно и също нещо. За мен това обвинение е извращение в правото», отсече тя. Елисавета не пожела да отговори точно какъв е искът й към България в Страсбург: «Той няма значение, важното е да живеем честно. Мисля, че е крайно време да получим признание от легитимен орган, че живеем в завладяна страна», заяви тя. Светослав Иванов запита за очевидният куриоз в очите му: «Как така семейството на председателя на върховния съд завежда иск в Страсбург срещу липса на правосъдие в собствената му страна?», поде той. «Просто трябва да признаем, че живеем в завладяна държава», отново скочи срещу страната си Елисавета. На въпрос защо тогава Лозан Панов не се оттегли от съдебната система, като не вярва в нея, съпругата му заяви, че той бил длъжен да се бори докрай.

А иначе, в интервюто жената на Лозан Панов обяви, как смята да съди държавата в Страсбург, демонстрира пълно незачитане на институциите, охули главния прокурор и министър-председателя. На въпрос на водещия, защо Панов е част от съдебната система, в която очевидно не вярва, Бети Панова отговори, че съпругът й ще се бори докрай.

Коментари:

Зареждане ...