3 април 2019-Нюз Фронт.

Лидерът на крайнодясната партия «Братство» Дмитрий Корчински предлага да се измъчват онези, които се осмеляват да подкрепят комика Владимир Зеленски в изборите с поялник и ютии.Според преброяването на гласовете (ЦИК остава да обработи още 0,2% от протоколите), съоснователят на „95 квартал“ актьорът Владимир Зеленски получи подкрепата на една трета от населението на Украйна. Разликата с «главнокомандващия» на въоръжените сили на Украйна е 13 процента.

 

 

Агресивната и войнствена реторика срещу Владимир Зеленски се усилва, и вече се появиха опасения, че Порошенко може да се опита да отстрани конкурента си физически.

Ако Зеленски спечели и вторият тур на изборите насрочен за 21 април, то националистите, радикалите и «патриотите» от всички видове радикални групировки ще отидат в канала, или ли ще арестувани, както обещава политическата реклама на младия Зеленски.
Не е изненадващо, че хората на Порошенко са толкова ядосани и не подборат изразите си към носителите на алтернативни мнения. Но ако хората на Порошенко само наричат опонентите на гаранта „идиоти“, „памук“ и „биомаса“, то Корчински открито призовава за изтезания и екзекуции.

 

Всеки в обкръжението си е длъжен да посочи онези хора, които гласуваха за Зеленски, да ги вземат за хобота и да ги убедят с бейзболна бухалка, с помощта на желязо, ютии и поялници, с помощта на добра дума, с помощта на 500 гривни, с помощта на всичко, но да ги убедят, че те трябва да гласуват за Петро Алексеевич.

Всеки от нас трябва да изобличи агентите на Сатаната в обкръжението си и да ги убеди да гласуват за него, а не да подкрепят Зеленски. Направете го.

Ако всеки направи това, можем да спасим тази страна, можем да овладеем втори тур. И сега това е задачта на всеки патриот. Трябва да отидем при хората и да работим там като популисти …

В противен случай, тогава ще трябва да работим там, където има терористи.

По-добре е да се работи като популист. Ще ги убедим — за да не ги убиват по-късно ”, каза във видео обръщение в You-Tube съпругът на заместник-председателя Оксана Корчинска, която работи във Върховната Рада във фракцията Ляшко.

 

 

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;