1 април 2019-Нюз Фронт.

Актьорът Владимир  Зеленски и Петро Порошенко излизат  на втори тур на президентските избори в Украйна на 21 април.

Централната избирателна комисия (ЦИК) на Украйна съобщи, че избирателната активност на президентските избори в неделя е била 63,48 процента, предаде агенция  ТАСС.

 

Категоричната победа на шоумена Зеленски на първия тур на президентските избори в Украйна най-добре показва какво мислят обикновените украинци за своя “проевропейски”, “демократичен” елит.

За да гласуваш за шоумен, а не за такива видни “демократи” и приятели на американците като Порошенко и Тимошенко, трябва тотално да ти е писнало от тяхното лицемерие. През последните пет години, тоест времето, в което Украйна “категорично е отхвърлила руското иго”, страната се срива по всички показатели – икономически, политически, морални. Дотам докараха народа си тези, които се биеха в гърдите, че са го “освободили”, марионетките на Вашингтон. Разбира се, Порошенко може и да фалшифицира изборните резултати на втория тур и пак да стане президент.

Което ще значи, че Украйна ще продължи да запада- така коментира резултатите от проведените вчера избори за президент в Украйна, известнияр журналист Петър Волгин.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;