Коментар на Майкъл Гудуин в New York Post

Приключилото 22-месечно разследване на специалния прокурор Робърт Мълър за предполагаем сговор между президентския кандидат Доналд Тръмп и Русия за накланяне на везните в негова полза завърши без нови обвинения, но това съвсем не е краят. Това съобщи Канал 3.

Смятам, че последните 2 години, колкото и травмиращи да са били, ще се окажат по-леката част от кошмара, защото Мълър търсеше само дали кампанията на Доналд Тръмп е получила помощ от Русия за изборите.

Според това, което знаем до момента, и особено, че не се задават още обвинения, изглежда отговорът на Мълър е «не“ — няма сговор или възпрепятстване на правосъдието. 

Ако е така, това е огромно реабилитиране на Тръмп, който настояваше през цялото това време, че не е извършил нищо нередно.

Но реабилитирането на Тръмп е опустошително изобличение на демократите и техните медийни слуги, които гарантираха, че неговата вина е гарантирана.

В крайна сметка това разби доверието към тях, а непрекъснатите им опити да го унищожат чрез разследване и инсинуации само увеличиха позора им. И за тях  петъчната нощ бе като повторение на изборната победа на Тръмп.

И тъй като има толкова много въпроси около Хилъри Клинтън и около подбуждането към разследване на Тръмп, най-доброто и единствено справедливо решение е (главният прокурор) Бар да назначи нов специален прокурор.

Но за разлика от разследването на Мълър, което се разпростря твърде нашироко и отне твърде много време, това разследване трябва да бъде фокусирано върху достоверни обвинения срещу Клинтън и високопоставени служители от администрацията на Обама.

И то трябва да бъде приключено преди изборите през 2020, за да може избирателите да узнаят цялата история за това, което се случи през 2016 г. През първите дни на президентството на Тръмп, преди те да гласуват отново.

И чак тогава ще можем да кажем, че дългият кошмар на нацията ни е свършил.

Тагове: ; ; ; ; ;