«Едуард Сноудън ни припомня, че американското правителство вече поставило основите, за да предизвика огромни прекъсвания в електрозахранването, като това, което то наскоро предизвика във Венецуела.

Идеята за пречинените от Съединените американски щати саботажи не е пресилена», това заяви американският режисьор Оливър Стоун с личния си акуант в социалната мрежа Туитър.

Видето е от личния акуант на американския режисьор Оливър Стоун в социалната мрежа Туитър.

  • По-рано американският режисьор Оливър Стоун в интервю за  SophieCo заяви, че САЩ обвиняват Русия за «намесата й» в американските избори без нито едно доказателство.
  • «Идеята, че за всичко е виновна Русия, е безумна, много лесно се стига до примитивния маккартизъм от 50-те години. САЩ се държат аморално. Те обвиняват Русия в намеса в президентските избори, но без да прилагат никакви доказателства за това», каза режисьорът.
  • Той отбеляза също, че при наличието на обвинения от американска страна никой не провежда «нужното разследване».
  • «А ако има някакви нарушения, то защо не се води нужното разследване? Защо не се проверяват компютрите на националния комитет на Демократическата партия? ФБР дори не са се канили да се занимават с това», добави Стоун.

 

Тагове: ; ; ; ; ;