На видеото виждате тактически военни учения на танковия батальон на 7-а гвардейска дивизия «Въздушна атака» в Русия, в Кубан.

Припомняме, че танкистите от армейския корпус на Черноморския флот се състезаваха по точност на стрелбата и в скорост на преминаване по трасето с препятствия на танковете Т-72Б3.

По-рано съобщихме, че ситуацията в Крим ще бъде обсъдена от международния комитет по външните работи в сената в Италия. Обсъждането е инициирано след визитата в Републиката на италиански сенатори, съобщи в ефира на радио «Спутник в Крим» организаторът на визитата, общественият деец и журналист, бивш депутат от Европарламента Джулието Киеза.

«Те се разбраха да инициират събиране на международния комитет по външните работи, за да обсъдят ситуацията със санкциите и особено ситуацията в Крим», — отбеляза той.

Гостите от Италия взеха това решение след като с очите си видяха как живеят кримчани и се убедиха, че на полуострова има мир и ред, каза Джулието Киеза. Според него, видяното е било твърде неочаквано за сенаторите.

 

Тагове: ; ; ; ;