11 март 2019- Нюз Фронт.

Благодаря ви, че сте тук. Както винаги, имали сме една цел — българските граждани да бъдат спокойни, всеки да си изповядва вярата“,- с тези думи се обърна премиерът Бойко Борисов към Патриарха и главния мюфтия.

 

След срещата, главният мюфтия Мустафа Хаджи излезе усмихнат и доволен, като човек, който знае как да извива ръцете на българските власти, и за да затвърди това, отправи фино, но заплашително послание:

 

България има възможността да се случи същото, което е в съседните страни — Сърбия и Косово.

Няма нужда да поясняваме как възниква квази-държавата «Косово», всички сме наясно, нали?

За това, подобна фраза никак не е за подминаване, и е далеч от просто невинна аналогия пусната във въздуха случайно.

 

 

 

 

  Мустафа Хаджи с черна луксозна S-класа(Mercedes S350).

 

Важно е да вземем под внимание и думите на екс-главният секретар на  на мюфтийството Николай Панков, който не просто така обвини главния мюфтия във връзки с терористичната организация «Мюсюлмански братя»!

Известно е, че на Балканите включително и у нас, работят много организации, които получават финансиране от Турция и Саудитска Арабия, провеждат «религиозно просвещение», безплатно раздават литература,  като дарение на различни ислямски училища, джамии, особено в така наречените смесени райони.

Всичко това, не е просто гол ентусиазъм, а добре организиран и отдавна действащ план на Балканите, който създава така наречените «спящи» терористични клетки, които могат да бъдат събудени в необходимия момент.

Очаквайте продължение и подробности по темата в журналистическоразследване, което ще бъде представено в най-скоро време.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;