«Най-голямата сила на Боливарската революция е силата на работническата класа, която имаме.

Обединената работническа класа никога не може да бъде победена!», това заяви легитимният президент на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро, чийто думи цитира неговата пресслужба.

Снимката е на пресслужбата на легитимния лидер на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро.

По-рано съобщихме:

«Раздадохме наградите «Отлична служба» на Министерството на народната отбрана, както и военния орден за национална отбрана на военните специалисти за тяхната лоялност и изключително всеотдайна работа в защита на родината, демокрацията и свободата на Боливарска република Венецуела.

Скъпи защитници на Родината, вие сте достойни чеда на народа, вашата смелост и себеотрицание нямат равни в съвременната история на Венецуела.

Вие сте подложени и вероятно ще продължите да бъдете подложени на изключително висок стрес, на напрежение, на психически натиск в резултат на създадената от вражеските сили ситуация в страната, но народът на Венеуцела разчита на вас, на вашата смелост и мъжество пред лицето на коварния враг.

Народът на Венецуела вярва във вас!

Да живее свободна и независима Венецуела!», това заяви легитимният президент на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро, чийто думи цитира неговата пресслужба.

 

 

Тагове: ; ; ;