«По време на обиколката си из съоръженията от Комплекса за добив на желязо Гуя виждаме пълното му възстяновяване с производствения му капацитет в рамките на 1 милиона тона брикети и пелети годишно.

Това е производство, възстановено от венецуелската работническа класа!», това заяви легитимният президент на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро, чийто думи цитира неговата пресслужба.

Снимката е на пресслужбата на легитимния лидер на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро.

По-рано съобщихме:

«Раздадохме наградите «Отлична служба» на Министерството на народната отбрана, както и военния орден за национална отбрана на военните специалисти за тяхната лоялност и изключително всеотдайна работа в защита на родината, демокрацията и свободата на Боливарска република Венецуела.

Скъпи защитници на Родината, вие сте достойни чеда на народа, вашата смелост и себеотрицание нямат равни в съвременната история на Венецуела.

Вие сте подложени и вероятно ще продължите да бъдете подложени на изключително висок стрес, на напрежение, на психически натиск в резултат на създадената от вражеските сили ситуация в страната, но народът на Венеуцела разчита на вас, на вашата смелост и мъжество пред лицето на коварния враг.

Народът на Венецуела вярва във вас!

Да живее свободна и независима Венецуела!», това заяви легитимният президент на Боливарска република Венецуела Николас Мадуро, чийто думи цитира неговата пресслужба.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;