Убиецът от Нови Искър увил близките си в килим и одеала

  • Посрещнал полицаите с филия сирене в ръка
  • Говорил за МИ-6 и психотропни оръжия
  • Намерили личните карти на жертвите на мака с къщата

25-годишният Георги е убил родителите си, брат си и баба си още в петък вечерта. Той признал това пред разследващите, съобщи градският прокурор на София Емилия Русинова пред бТВ. Тя допълни, че все още се очакват съдебно-медицинските експертизи, които ще установят с точност часа на смъртта. Днес на обяд полицията отново отцепи района на престъплението в столичния кв. «Нови Искар», за да направи повторен оглед на мястото на трагедията. Това съобщи Стандарт.

„Когато полицаи и представители на военните отиват до къщата, вратата не е била заключена. Георги се е появил с филия със сирене в ръка, бил е видимо зле. Полицаите са го попитали къде са неговите родители и той е отговорил, че са заминали в събота на погребение в Пловдив», съобщи прокурор Русинова.
Най-странно било, че личните карти на жертвите били на маса в къщата. Когато полицаите попитали защо, Георги казал, че близките му много бързали за погребението и ги забравили.
Веднага обаче била направена връзка с роднини, които са заявили, че нямат близки в Пловдив.

Георги не е бил спокоен, поведението му е било странно, докато развеждал полицаите из къщата, служителите на реда са забелязали следи от кръв. Телата на майка му, брат му и баба му били намерени под легла, а отгоре са били нахвърляни възглавници и одеяла. Трупът на бащата е бил скрит под стълбището на къщата, покрит с килим.

„Все още не сме наясно с мотивите, не изключваме нито една от версиите, проверява се психичното състояние на Георги, защото има налични данни, че той е имал проблеми и е посещавал психиатър. Когато е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия”, посочи Русинова.

Години наред семейство Ранови се бори за живота и здравето на Георги, става ясно от публикациите на майка му Ирена в социалните мрежи, съобщи още бТВ.

„Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Животът ми е низ от страдание вече 26 години. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря, докато мога”, пише във „Фейсбук” майката на Георги Ирена Ранова.

 

 

Коментари:

Зареждане ...