Четворно убийство в Нови Искър

Къщата, където е извършено четворното убийство
Снимка: Николай Христов

25-годишен мъж  уби семейството си в столичния квартал Нови Искър. Първоначалният оглед е показал, че убийството е било извършено с хладно оръжие.  Това съобщи БНР.

По предварителни данни извършител на тежкото престъпление е млад мъж, който е член на семейството. Той е убил майка си, баща си, баба си и брат си. Мъжът е бил задържан от полицията в Нови Искър.

Младият мъж не е военен, каквато информация се появи по-рано. Военен е бащата на момчето, който е едната от жертвите. Заради това на място има и екипи на „Военна полиция“.

Най-вероятно става въпрос за хора, които са с психически проблеми, заявиха пред „Хоризонт“ съседи на семейството. Те уточниха, че още отпреди години членове на семейството са били с тежки психически проблеми и са били на лечение. Тази информация обаче към момента не е потвърдена официално.

Все още се уточнява точното време, когато е извършено четворното убийство. Според едната версия, четиримата са убити днес сутринта, а според други версии, става въпрос за убийство, което е извършено вчера или преди два дни.

Коментари:

Зареждане ...