12 февруари 2019-Нюз Фронт.

Момчето на САЩ, или самопровъзгласилият се за президент на Венецуела с благословията на Доналд Тръмп Хуан Гуайдо има да свърши напълно конкретни задачи на политическото поприще, поставени от Вашингтон.

 

 

Трябва да отбележим едно тъжно явление, но факт- САЩ работят методично и системно в отглеждането на собствени кадри в различни точки по света, които в нужния ( пак според плановете на САЩ) момент, да бъдат активно задействани.

Няма да посочваме конкретни примери, но може да се вгледате в различни държави от ЕС и извън него, където работят основно такива кадри, повтаряйки спусканата от Вашингтон реторика, и обслужвайки предимно геополитическите цели на САЩ.

Такива политически фигури справедливо могат да бъдат наречени политически елитни проститутки. Съвременна класификация на демокрацията. Това са своеобразни «държанки», които получават куп привилегии още в крехка възраст- пътувания, образование ( САЩ, Европа) участие в различни «европейски» мероприятия и елитни събития, съответно- скъпи хотели, космически джобни и обещание за високо кариерно израстване. Така мозъчните центрове на САЩ произвеждат на конвейр «политици собствено производство», които за народите си стават обикновени национални предатели или еничари.

Скандално нашумелият латиноамериканец Хуан Гуайдо не прави изключение, и разбира се, че е получил висшето си образование в САЩ.

 

«Според нашите сведения Гуайдо е завербуван от САЩ още преди десет години. Той си е марионетка ”, каза дипломатът и добави, че единствената функция на така наречения„ опозиционер ”е да прикрие Вашингтон, изпълнявайки волята му»,- това каза Посланикът на Венецуела в Москва Карлос Рафаел Фария Тортоса по време на заседание на работната група на временната комисия на Съвета на Федерацията на Русия за защита на държавния суверенитет и предотвратяване на намесата във вътрешните работи на Руската федерация.

И едва ли някой би се изненадал, тъй като Хуан не би могъл да действа на своя глава, и след получаването на отредената роля, която днес играе редовно получава инструкции от САЩ.

 

Ася Иванова- Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;