22 януари 2019-Нюз Фронт.

В страната ни върлува смъртоносен вирус, който взе 8 жертви. В няколко области вече е обявена епидемия, а специалисти признават, че за първи път се сблъскват с такава динамика на грипно заболяване.  Тук е моментът да се отбележи, че действително не става въпрос за обикновен вирус, който е характерен за зимния сезон, а по-скоро за вирус, който е изкуствено засилен, което обяснява високият процент смъртност. 

И ако у нас по места е обявена епидемия, то страната в която огнището на заразата не стихва мълчи. 

В Грузия няма обявена грипна епидемия, въпреки че министерството на здравеопазването призна официално за 17 смъртни случай, включително на млада жена, която умира веднага след раждане.

Местни лекари обаче сигнализират, че жертвите са над 200 до момента, а за да не се всява паника сред населението при попълване на медицинска документация се посочва друга причина на смъртта.

 

Аналогична ситуация се наблюдава и в Украйна, където също като в Грузия работят 15 военно-биологически лаборатории под шапката на Министерството на отбраната на САЩ по програма на Пентагона. Естествено, дейността им не може да се контролира, защото просто е засекретена.

Въпросните военни обекти на американците се занимават с разработката на биологическо оръжие най-общо казано. Тоест, създаване и тестиране на нови вируси и щамове, провеждане на експерименти с непознати препарати върху хора, животни, и водоеми. Страшните разработки имат две цели- създаване на невидимо оръжие за масово поразяване, което може да се използва във всяка точка на света.

И втората- икономически интерес. След като даден вирус се превърне в проблем за отделна държава, а черната статистика на жертвите набъбне достатъчно ( според тези, които създават биологическо оръжие) и лекарите започнат безпомощно да признават, че познатите лекарства не повлияват заболяването, изведнъж ще се появи чудо-ваксина, обезателно разработено от американска фармацевтична компания, което ще бъде предложено като спасение за засегнатите страни.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ;