16 януари 2019-Нюз Фронт.

САЩ повежда втора настъпателна линия, и както винаго план «Б» е на Балканите. Пуска се в ход операция «Велика Албания».

Нещо не се чуват виковете на Запада за незаконна анексия. А, вярно, нали «Косово»- е особен американски случай. И не забравяме двойните стандарти.

Премълчава се и това, че по врема на Втората световна война албанците са на страната на фашистка Германия и Италия.


От самото начало на въоръженото косовско-албанско сепаратистко движение в Сърбия САЩ тясно си взаимодействат с терористичната Армия за освобождение на Косово(АОК). Това, че АОК се занимават с трафик на наркотици и човешки органи, и че бойците преминават задължителна подготовка в лагерите на «Ал-Кайда», че главатрят й Хашим Тачи по известен като «Змей» ( днес премиер на америкаският проект «Косово») се издирва от Интерпол, никак не смущава американците. 

Тогава, малко хора си дават сметка, че американският проект «Косово» се създава с цел пълна ликвидация на влияниято на Русия на Балканите и унищожаването на самата памет за единство между славяните.

Напълно очевиден прави замисълът Македония през 2015 година.

А за главен иструмент на политиката си на Балканите САЩ избират великоалбанският проект.

Идеята за създаването на «Велика Албания» на Балканите включва обединяването на територии с преобладаващо албанско население, и се разработва от порядъка на 100 години.

А днес, започва въплъщаването на идеята на практика, и се предполага прекрояването на балканското геополитическо пространство.

За да се изгради «Велика Албания» е необходимо откъсването на северо-западните райони на Македония, от Сърбия и Черна Гора- да се откъснат южните им територии, Гърция- по северната част.

Новият етап на «голямото прекрояване» има плашещи особености. Знаейки с какви методи действат албанците в Косово, трябва да си даваме сметка, че етническите чистки, убийствата и изгнанието- не са далечни перспективи за балканските народи.

Повече по планът пуснат в действие ще разгледаме в серия отт няколко материала.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;