15 януари 2019-Нюз Фронт.

Зловещ вирус поразява Европа. У нас в няколко области е обявена епидемия. Пловдив откри черната статистика на първите жертви за България- 2 смъртни случая вследствие на вируса. Епидемия е обявена в община Шумен, Бургас и Стара Загора. Лекарите предупреждават, че заболяването се отличава с изключителна динамика и съветват за незабавно търсене на медицинска помощ.

 

 

Най-рисковите групи застрашени от заразяване са новородени, кърмачета, малки деца, бременни жени и възрастни хора.

Лекари предупреждават, че вирусът е нов и не се поддава на стандартно лечение.

Академик Ангел Гълъбов, директор на Института по микробиология към БАН, коментира че новият  вирус може да обхване цяла Европа. Пикът на новия свински грип у нас се прогрозира за края на януари. 

 

В Грузия, властите признаха официално за 15 смъртни случая, но източници от Министерството на Здравеопазването на южно-кавказката страна алармират, че цифрата е поне 10 пъти по-голяма. Статистиката в Украйна не може да бъде посочена от никго, тъй като Киевският режим е забранил изнасянето на информация.

Тук е момента да се отбележи, че именно в Грузия и Украйна са разположени военно-биологически лаборатории на САЩ, които работят по секретни програми на Пентагона.

Там, американски учени с дипломатически имунитет, разработват нови вируси, щамове, бактерии, които да се използват като оръжие за масово поразяване.

Съответно, дейността им не се контролира от местните власти, тъй като последните дори нямат достъп заради високото ниво на секретност.

Появата на такъв вирус у нас може да се обясни с пътуванията по време на новогодишните празници. Голям поток от украинци пристигат у нас, при това не трябва да забравяме и военните, които се изпращат на реабилитация.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;