13 януари 2019-Нюз Фронт.

В най-близко време в Македония може да бъде извършен държавен преврат. Про-западният премиер Зоран Заев под ръководството на ЦРУ планира да устрои провокация на действащия президент на страната Георге Иванов, чиято цел е — или да го свали от власт, или под фалшиво обвинение да го прати в затвора .

 

 

Президентът на Македония е пречка за плановете на Запада да се вкара страната в НАТО, и катерично не подкрепя промяната на името, заставайки до македонският народ, с което разбира се превръща в цел за западните кукловоди.

 

Подписването на споразумение между Македония и Гърция за преименуване на бившата република от Социалистическа федеративна република Югославия (СФРЮ), а от 1991 г. на независима държава,  на Република Северна Македония, няма за цел да намери дългосрочно решение, което да отговаря на интересите, както на македонския, така и на гръцкия народ.

Истинската цел е вкарването на страната в НАТО. 

Припомняме, че още след подписването на въпросното споразумение президентът на Македония Георге Иванов отказа да го ратифицира, а след това нееднократно заяви позицията си по въпроса.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;