9 януари 2019-Нюз Фронт.

Нямат си друга работа британските служби, или просто изпълняват нови задачи на правителството, но сагата около скандалното дело «Скрипал» продължава да се развива все по-абсурдно.

Както съобщи изданието Press Association, към момента Великобритания няма нищо по-важно за решаване в Кралството, като това да построи огромен защитен купол около къщата на Сергей Скрипал в Солсбъри. Нищо чудно след време да се снима филм с тези темпове и британска фантазия.

 

 

Жителите на Солсбъри, които живеят близо до къщата на Сергей Скрипал са полочили правителствени писма, в които са уведомени, че в най-близко време около домът на известния им съсед ще започнат строителни дейности. В писмата е посочено, че въпросната инициатива е приоритетна за местните власти.

 

 

След изграждане на защитен купол над къщата на Сергей Скрипал, военни специалисти ще свалят покрива на сградата. Защо е необходимо това, те си знаят. Но за пред публиката версията е, че » тези действия са необходими, за да бъде почистена къщата от възможни остатъци на «Новичок».


В допълнение към изложената информация, трябва да отбележим, че поданиците на Великобритания от край време обичат да използват марихуана- както за вкусен английски чай, така и за пушене. Тук не говорим, че марихуаната е легализирана там- съвсем не. Просто я обичат.

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;