Пребиха почетният консул на Белгия в Украйна

9 януари 2019-Нюз Фронт.

Плодовете на неонацистката идеология, която с идването на режима на Порошенко просто процъфтява, дава своите плодове. В Украйна днес никой не е застрахован.

Всеки може да бъде заподозрян в държавна измяна, ако си позволи да каже нещо не както трябва, всеки може да бъде отвлечен, бит и рзпитван от СБУ.

И ако тук говорим просто за украинския народ, който живее в постоянен срах и ужас, то ще се повторим- никой не е застрахован. Стават и грешки.

Почетния консул на Белгия в Западна Украйна беше нападнат и пребит, съобщи във вторник 8 януари сайтът на изданието  «Вести«.

 

» В Лвов нападнаха и пребиха почетния консул на Белгия в Западния регион на Украйна Ярослав Гарцулу.

Инцидентът е станал на 7 януари вечерта», — съобщиха от полицията в Лвовска област.

Според информация на изданието, в Галицкия отдел на полицията в Лвовска област се е обърнал за помощ почетният консул на Белгия  Гарцула Ярослав Иванович.
Според думите на потърпевшия консул, неизвестен мъж му направил забележка, в достатъчно агресивна форма, че е паркирал не както трябва ( в Украйна на Порошенко за » не както трябва» всеки е в потенциална опасност). За да докаже написаното в скобите, неизвестният започва да нанася възпитателни удари по почетния консул на Белгия в областта на главата.
Вследствие на ударите, консулът е получил сътресения на мозъка. Нападателят е задържан, но след това е пуснат под гаранция.  Малка илюстрация на украинската действителност днес, при режима на Порошенко.
За инцидента с консула можете да прочетете в новините, защото все пак става въпрос за дипломат, но всички онези обикновени хора, които ежедневно са подложени на издевателства- за тях не знае никой. Някой ден, този престъпен Киевски режим ще отговори за престъпленията си.

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...