8 януари 2019-Нюз Фронт.

Обикновено когато всички налични козове са хвърлени, а е нужно отвличане на вниманието, или изпускане на парата, в действие влиза познатата стара схема- циганската.

Схемата е проверена, отработена, «лесно запалима», като имаме предвид «юнашката кръв», която тече по вените на всеки българин. И мозъчните центрове на чужди структури у нас, доста умело я използват. Схемата. В Европа, по същия начин се прилага хватката с мигранти. При нас с цигани.

 

( Кадърът е от протеста в пловдивското село Войводина, където днес се събраха над 300 души)

 

Как се прави? 

Нищо сложно- случва се брутален инцидент с участието на цигани, които като правило нагло нападат някого- спомнете си Асеновград, когато половин България излезе след като бяха нападнати български деца.

След вандалската провокация, следва мощна информационна вълна от заглавия «Цигани ограбиха пенсионер», «Цигани нашамариха, пребиха.., с леки напомняния, че те не работят, крадат, не знаят български и живеят за наша сметка.

Излишно е да отбелязваме, че при подобна схема, циганите предварително получават заплащане за извършване на поръчаната провокация, която колкото по-нагла и резонансна е, толкова по-добре.

После, циганските набези тръгват безплатно. Защото и циганите са с гореща кръв. А проблемите с тях са много и отдавна, а това, че не учат, не работят и дори на места не говорят български, или въобще не си дават сметка, че живеят във България- всичко това е последствие от отсъствието на адекватна държавна политика по въпроса с циганите. Или с други думи- пълно безхаберие, което в определени политиески ситуации, се ползва много удобно- за избори, за протести..

Затова, преди всичко трябва да помним- ние, българите сме в собствената си държава и носим отговорност за нея. Да влезем «да трошим» в циганска махала, защото се е случил проблем неглижиран от властите, е пак за наша сметка. Ние трябва да пазим домът, защото домът ни е България. И да работим с циганите така, че нито един от тях да не си помисли, че може да прояви неуважение към този дом.

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ;