6 ануари 2019-Нюз Фронт.

Няколко пъти изтече информация за плановете на Киевския режим дирижиран от Запада за провеждането на провокация, след която да започне пълномащабна война. Благодарение на изтичането, тези планове бяха временно осуетени. Но пренаписването им върви в пълен ход. В навечерието на православното Рождество Христово, в Турция беше подписан документ за разколническа църква в Украйна. Събития, които не могат да бъдат смятани за просто стечение на обстоятелствата, а част от военно-политически и информационен натиск, стратегия, обслужваща западните геополитически цели и задачи. Поръчителите са ясни- САЩ, изпълнителят на мръсната работа също- Киевския режим.

 

Определено Западът се е запасил с няколко сценария на действие, затова ще се опитаме да проследим основните.

В Керченския пролив се готви нова провокация от групата военни престъпници, които незаконно са превзели властта в Украйна с помощта на САЩ.

Последните, активно действат срещу Русия, ползвайки територията на Украйна, и марионетните си служители, в лицето на Порошенко и обкръжението му.

Киевския режим сега подготвя влизане в Керченския пролив под прикритието на международни наблюдатели ( САЩ си имат хора навсякъде).

В интервю за BBC през декември 2018 година секретарят на Службата на национална безопасност и отбрана (СНБО) на Украйна Александър Турчинов, по-известен като Кървавият пастор заяви, за такава готовност. Сега, плановете се потвърждават и от съветникът на Порошенко Юрий Брюков.

„Според международните споразумения, закони, украинските военни кораби имат право свободно да преминават от Черно море към Азовско море и обратно. Край на историята. Да, ще продължим да го правим, независимо от това дали на руснаците ни харесва или не. Ще продължим да правим това -заяви Брюков пред NewsOne.

При това, украинският чиновник съобщи, че следващия път украинските моряци ще бъдат придружавани от международни наблюдатели. И явно сценаристите от САЩ са  успели да убедят Киев, че при подобно развитие, Русия няма да спре нарушителите, които ще опитат да нарушат териториалните води на Русия или държавната граница, защото с тях ще са международни наблюдатели.

Идеята, при всички положения е да се провокира международен скандал и резонанс, в който Русия да бъде представена като «агресор».

Глупостта на подобен план е действително опасна, но във времената на криворазбрана демокрация, «мислителите», или в наше време- «кукловодите», ден и нощ, чертаят планове, които имат цел започването на война. Голяма война. Защото САЩ мислят, че от нея могат да спечелят пари, много пари,кървави пари. И не ги интересува цената. Готови са да пожертват живота на невинни хора.

Ужасяващо, но факт, че въобще се чертаят такива планове. Своевременното им разкриване обаче, ни осигурява шанс да не допуснем тяхното осъществяване. А за Украйна, можем само да семолим, да се освободи от престъпния режим на Порошенко…

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;