5 януари 2019-Нюз Фронт.

Православието днес е подложено на голямо изпитание. Кървавите ръце на престъпния Киевски режим помогат за осъществяването на кощунствено посегателство срещу единството на Православната църква, и най-святото- вярата на хората.

Ако седнем да изброяваме престъпленията на Порошенко, можем да пропуснем много, от това, което не знаем, и което остава скрито от нас, но това, че в негово лице наблюдаваме «раждането» на феноменален престъпник, който е готов да продаде душата си на дявола, само и само, за да се къпе в илюзорното усещане на властимащ.

Порошенко дори не осъзнава мащабите на трагедията, която причинява на украинския народ, изпълнявайки плановете на Запада, които отдавна търсят начин да наранят и атакуват Русия.

Подписването на скандалния томос, което се случва с благословията на така нареченията Вселенски Патриарх Вартоломей е висш акт на фарисейщина, и дори мястото на подписването носи особен заряд  и символизъм.

Православна България на подсъзнателно ниво може да прочувства страшния драматизъм на ситуацията, за която днес съвсем спокойно и хладнокръвно пишат световни агенции, все едно става въпрос за нещо съвсем в реда на нещата ( във времето на фалшиви ценности и наложени понятия като «демокрация»).

Ако някога е проливана кръв за да бъде запазена вярата и значението на православната църква, днес с лека ръка агент на ЦРУ преоблечен като Вселенски Патриарх, подписва отхапването на къс от плътта на единната православна църква. В Турция.

 

 

 

Танцът със сатаната, ако използваме образи, може да бъде представен като нещо почти изискано, като нещо добро.

А подписването на документ, узаконяващ посегателството на единната канонична православна църква, си е обявяване на война- срещу православието.

Все още не си даваме сметка  колко е страшно всичко това. И мълчанието на Църквите също плаши. Подобно мълчание неволно напомня на момента когато  Апостол Петър се отрича от Исус Христос.

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;