Как Владимир Путин предотврати започването на война в навечерието на Нова Година

2 януари 2018-Нюз Фронт.

За много години! Пожеланията за мир, здраве и любов продължават да се носят по света, който все още сладко отдъхва от блясъците на новогодишната нощ.

Слава Богу, светът ни беше пощаден от голяма и страшна провокация, която ако беше допусната, заплашваше да въвлече целият свят във война.

Голяма и страшна, с непредсказуеми и тежки последствия.

 

Всички служби, които работят в сферата на отбраната, сигурността и антитероризма бяха задействани по празниците, за да имаме мирна новогодишна нощ.

И нещата, които тези служби са успели да не допуснат на празника ни, едва ли можем да си ги представим. Но цената за този мир е грандиозна.

 

 

Едва ли можем да говорим и за трагична случайност, която сполетя руският град Магнитогорск в новогодишната нощ, но освен да изразим съболезнования към близките на загиналите и пострадалите, няма да си позволим да навлизаме в подробности или да правим коментари, да разглеждаме различни версии.

 

За всички онези места, градове и страни, в които новогодишната нощ настъпи благополучно, са приложени изключително огромни усилия, полд на отговорност, осъзнаване и висок професионализъм.

Но това, че силите на злото, ако се изразим образно, нямат почивен ден, си остава неприятен, но факт.

Единствено, дълбокото рабиране на човечността, човеколюбието, здравият разум, самообладанието в страшни моменти позволи запазването на мира.

И голяма, по-скоро, основна роля и заслуга в това, има президентът на Русия Владимир Путин, който въпреки непрестанните агресивни и провокационни действия от страна на така нареченият колективен Запад, възглавяван от САЩ, се бори за отстояването на мира.

Едва ли днес, можем да знаем, подробности и детайли от тези неимоверни усилия, но можем единствено да благодарим, че в нашите сложни времена, в света, същестува такъв лидер, който се ръководства предимно от изконните човешки ценности, а именно- животът, като най-висша ценност, мирът, който трябва да бъде пазен, и умението да се носу отговорност, с чест, достойнство. Каквото и да кажем ще бъде недостатъчно. Но това, което можем заедно да направим, е да гледаме на нещата с отворени очи, и да си даваме сметка, че истината е основното оръжие за запазване на мира.

Нека новата 2019 година бъде по-добра за всички нас!

 

 

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...